Sfaturi despre promovare online prin creare site restaurant

Detii un restaurant? Este important sa il promovezi online. Creare site restaurant este prima actiune pe care trebuie sa o faci. Cum sa promovezi online un restaurant fara sa ai un site? Imposibil.

Creare unui site pentru restaurantul tau iti da posibilitatea de a promova preparatele, meniul si evenimentele. Un alt scop este sa iti tii aproape clientii casei prin postari periodice: oferte, meniul zilei, evenimente organizate.

Iti poti creea o baza de date cu datele de contact ale clientilor tai. Posibilitatiile sunt infinite. Chiar si acum in pandemie creare unui site pentru restaurant este o afacere buna. Poti promova serviciul de food delivery sau terasa. Te invitam sa citesti si articolul ” Cum poti transforma restaurantul pe timp de pandemie

Ce trebuie sa aibe un website ca sa atraga clienti noi?

Site-ul restauantului trebuie sa respecte cateva reguli stricte:

  • creare site responsive – adica websiteul trebuie sa se scaleze pe dimensiunea display-ului oricarui devince care il acceseaza. In prezent sunt sute de telefoane mobile, tablete, laptopuri ba chiar smart TV-uri de pe care poti accesa un site.
  • site-ul trebuie sa se incarse rapid. Un site care este optimizat sa se incarse rapid nu pierde utilizatori. Website-ul trebuie sa se incarce in primele 3-4 secunde de la accesare, astfel clientul nu paraseste pagina.
  • pune pret pe designul site-ului. Web designul este foarte important. Un site aerisit usor de navigat este user fredly. Clienti sunt captivati de acesta.
  • un alt aspect foarte important sunt pozele. Cauta un fotograf profesionist care sa te ajute cu sedinta foto arhitecturala si de produs. O poza vinde de 100 de ori mai bine decat un text.
  • poti include o rubrica de comenturi din partea clientilor. Recenzile clientilor va autentifica restaurantul si îi ofera o nota umana.
  • si nu in ultimul rand creare unui site pentru restaurante trebuie sa fie optimizat SEO. Ce insemana asta? Trebuie sa fie prezent in motoarele de cautare. De aici iti vin cei mai multi clienti. Ei cauta constant restaurante, preparate, evenimente iar tu trebuie sa fii in prima pagina google.

Tu ai o idee de business iar noi iti creem afacerea online. Cere oferta de pret pentru creare website.

Ai intrebari? Iti stam la dispozitie pe chat, e-mail sau telefon. Tu alegi ce modalitate de contact este pe placul tau.

Q-WEB…fabrica de site-uri