Promovare online: Site-ul de prezentare nu mai este un moft al unui antreprenor sau o unealtă dintr-o strategie de promovare a unei mari companii, creare site este un instrument eficient de a te face cunoscut întregii lumi.

Promovare online: cum crești cifra de afaceri simplu și rapid - în 3 luni

Procesul promovare online si digitalizare începe în urmă cu ceva vreme si a luat amploare în ultimii ani. Se poate spune că dacă nu ai un site, afacerea ta nu există. În contextul în care toate activitățile se desfășoară preponderent prin intermediul telefonului mobil și a calculatorului, creează un site bine optimizat, perfect funcțional este o necesitate. 

Promovare online: cum crești cifra de afaceri simplu și rapid - în 3 luni

Servicii promovare online prestate de Q-WEB

 • Administrare pagini social media
 • Administrare site web
 • Optimizare SEO pe pagina
 • web design
 • SEO Avasat
 • Site-ul Indexare în Google
 • Analiza nisa piata si prezentare modalitati de transmitere a informatiilor catre aceasta.
 • Inscriere in directoare web din branșa businessului tau, comunicate de presa.
 • Grafica publicitara
 • Campanii de promovare Google ADS
 • Campanii de promovare Facebook / Instagram
 • Implementare vânzare afiliata (conectare cu cele mai cunoscute marketplace-uri)
 • Implementare marketing prin conținut
 • Compania mea pe Google
 • Google Analytics
 • Pixel Facebook
 • Campanii de retargeting
 • Campanii Email marketing
 • Marketing Campanii SMS
 • Rapoarte desfășurare activitate vs rezultate obținute

Ce înseamnă promovare online?

Promovare online înseamnă analiză amplă a afacerii și în baza datelor obținute se creează strategii de optimizare și creștere a acestor, astfel încât business-ul, fie că vorbim de servicii sau vânzări, să ajungă la cât mai mulți oameni interesați. Practic, promovare online folosește toate instrumentele puse la dispoziție de SEO, campanii plătite, rețele de socializare în vederea creșterii afacerii. 

Primul pas în crearea şi realizarea strategiilor de optimizare este realizarea unui site perfect. Ce înseamnă acest lucru? Cartea de vizită a unei afaceri! Nu contează domeniul de activitate, importantă este imaginea pe care o transmiți! Având în spate un site perfect realizat creezi încredere, dai dovadă de profesionalism şi ajungi mai ușor la utilizatorii targetati. Un site bine realizat este, în zilele noastre,  determinant pentru creșterea unei afaceri. Pagina, bine optimizată este detaliul care oferă prima impresie,  de aceea este important ca acesta să fie perfectă. În funcție de aceasta impresie vizitatorii rămân să te cunoască sau pleacă!

Site-ul trebuie să fie prietenii, să fie intuitivi, să conțină informații valoroase, să dețină tag-uri și metakey words corect înserate, să aibă la vedere nevoie de contact. Aceste aspecte țin de component SEO off page și sunt esențiale atât pentru utilizator, cât și pentru motoarele de căutare. Dacă vorbim de SEO, clar vorbim și de componenta off page esențială pentru realizarea realizării rețelelor de link-uri și creșterea în motoarele de căutare. Totuși promovarea online și creșterea afacerii se poate realiza și prin campanii plătite prin intermediul Google Ads sau Facebook Ads, care sunt extrem de eficiente, acestea unelte te ajută să ajungi din prima zi potențialilor clienți.

Promovare online: cum crești cifra de afaceri simplu și rapid - în 3 luni

Creează-ţi afacerea cu susţinere Q-Web

Q-Web este reprezentata de o echipă de profesionişti cu o experienţă de peste 10 ani în marketing online. Cu consiliere specializată poți aduce sigur şi uşor, afacerea unde trebuie –  în topul căutărilor, aproape de clienți. https://q-web.ro este mai mult decât o pagina de prezentare, este locul unde ideile prind viața, cresc şi se dezvolta.

Fie că eşti la începutul şi dorești să lansezi o afacere sau ai experienţa şi doreşti să îmbunătăţeşti cifra de vânzări sau vrei să treci granițele şi să te faci cunoscut întregii lumi, echipa Q-Web are soluţiile potrivite. Beneficiezi de consiliere şi ai parte de servicii personalizate, doar aşa ai certitudinea că strategia de promovare online este una de succes şi afacerea ta creşte. 

Ce înseamnă promovare online?

Promovarea online înseamnă analiză amplă a afacerii şi în baza datelor obținute se creează strategii de optimizare şi creștere a acesteia, astfel ca business-ul, fie că vorbim de servicii sau vânzări, să ajungă la cât mai mulți oameni interesați. Practic, promovarea online folosește toate instrumentele puse la dispoziție de SEO, campanii plătite, rețele de socializare în vederea creșterii afacerii. 

Cat costa promovarea online?

Costul promovării online se stabilește in urma unei analize a business-ului dumneavoastră. In urma analizei ne rezulta strategia pe care trebuie sa o urmam. Aceasta strategie ne oferă si canalele pe care trebuie sa mergem pentru a eficientiza promovarea online. In funcție de canalele alese sa promovam afacerea rezulta costul promovării online.

Ce metode de promovare online folosiți?

Cea mai des folosita tehnica de promovare online este optimizare SEO. Dar in urma analizei nișei de piața si a business-ului, rezulta strategia pe care trebuie sa o urmam.