Administrare site web, sau mentenanta site web, trebuie să fie pe lista de prioritizare daca afacerea ta este prezenta si in mediul online.


Evită să furnizezi informații neactualizate, sau funcționalități ale site-ului web care sunt ieșite din uz si care te fac vulnerabil.


Dacă pana acum chiar tu te-ai ocupai  de administrare site si mentenanță site si ti-ai dat seama ca timpul tau, pretios, poate fii folosit altfel, noi te putem ajuta sa scapi de bătăile de cap cu mentenanță site.


Ce servicii iți oferim pentru administrare site web:

 • Redesign site web
 • Optimizare timp încărcate site
 • Optimizare afisare site in Google
 • Reînnoire certificate securitate
 • Backup date 
 • Administrare conturi de email, creare adresa noi, verificare limita spatiu stocare, instalare filtru SPAM
 • Update pagini web, creare pagini noi, articole blog
 • Încărcate si modificare produse magazin online
 • Optimizare imagini
 •  Realigaza bannere site, grafica digitală
 • Implementare funcționalități noi, dezvoltare module.
 • promovare online
 • Email marketing
 • Sms marketing
 • Orice alte servicii la cerere..

De ce sa alegi externalizare servicii de mentenanță site?

De multe ori administrarea site sau cum mai este cunoscută, mentenanță site, iți dau bătăi de cap. Fiecare update de firmware iți poate pune offline afacerea.

Nu mai sunt compatibile variantele de php sau un plugin/modul mai vechi iți poate afecta site-ul.


Pentru ca noi ne ocupam de peste 11 ani de creare site-uri putem remedia problemele rapid, fără să aibe de suferit clientii tai. 


Ne asigurăm că site-ul tau nu este vulnerabil atacurilor cibernetice. Cu siguranță te-ai lovit de pierderea bazei de date cu adrese email a clienților sau esti invadat de SPAM-uri. Nu este o noutate. 9 din 10 business-uri românești pățesc asta.


Pret administrare site web, mentenanță site

Oferta noastra de administrare site este facuta de a susține business-urile românești și sa creștem împreună.


Pretul de pornire este de la 200 lei/luna iar daca ai o alta varianta de colaborare pe care o doresti sa o încerci, noi suntem deschisi oportunitatilor.

Administrare site web, mentenanta site, update pagina web
Un site are nevoie de administrare sau mentenanta?

Mentine-ti site-ul sigur si actualizat in permanenta cu informații la zi. Oferim servicii profesionale de mentenanță site si administrare site, ba mai mult chiar personalizate pe ce ai nevoie mai exact.
Este important ca site-urile sa se mențină actualizate, atat din privința codului de programare si platformei pe care acestea au fost dezvoltate, dar si a conținutului si materialelor vizuale, care de multe ori necesita o reîmprospătare sau adaptare în funcție de sezon.

Daca ai observat in prima pagina google apar doar site-urle care sunt actualizate constant mai pe scurt administrate/ beneficiază de mentenanță.

Costuri întreținere site?

Oferta noastra de administrare site este facuta de a susține business-urile românești și sa creștem împreună. Pretul de pornire este de la 200 lei/luna iar daca ai o alta varianta de colaborare pe care o doresti sa o încerci, noi suntem deschiși oportunităților.

Ce inseamna mentenanta site?

Odata cu punerea online a site-ului vei avea nevoie si de întreținere/ mentenanța site. Ca sa discutam pe înțelesul tuturor este exact ca la masina. Odata ce o cumperi vei avea nevoie de schimburi periodice de ulei, filtre, întreținere intr-un cuvânt. De ce ? Ca sa funcționeze corect. Exact asa este si cu un site. Trebuie sa ai grija de el ca sa funcționeze corect iar afacerea ta sa fie corect reprezentata online 24/24.

Ce servicii oferiti pentru administrare site?

Redesign site web Optimizare timp încărcate site Optimizare afisare site in Google Reînnoire certificate securitate Backup date Administrare conturi de email, creare adresa noi, verificare limita spatiu stocare, instalare filtru SPAM Update pagini web, creare pagini noi, articole blog Încărcate si modificare produse magazin online Optimizare imagini Realizare bannere site, grafica digitală Implementare funcționalități noi, dezvoltare module. Promovare onlineEmail marketingSms marketingOrice alte servicii la cerere..