Web site Hanul Muresenilor

O colaborare frumoasa intre Hanul Muresenilor si Q-WEB – subdiviziune a Concept Advertising dedicata crearea de site-uri profesionale la cele mai bune preturi.

Pentru Complex Turistic Hanul Mureșenilor am oferit o gama larga de servicii. Produsul final trebuia sa îmbunătățească brandul și prezenta în mediul online a serviciilor oferite de aceștia.

Am început cu crearea unui web site de prezentare a locației, modern, curat ce respecta noile prevederi.

Web site-ul este responsive, intuitiv și ușor de folosit pentru marea majoritate a vizitatorilor. Site-ul se pliaza usor pe orice dimensiune de ecran, fie mobila, desktop sau tv.

In cadrul site-ului am implementat si facebook chat care face ca solicitările clienților sa aibe un răspuns mult mai rapid.

Pentru a creste traficul si veniturile am analizat nisa de piata a Complexului si am optimizat SEO site-ul pentru „cazare Brasov” + derivate, „restaurante nunti Brasov„, „piscine Brasov„, „centru SPA Brasov„, „cazare la munte„…

Lista servicii oferite

Despre client

Hanu Muresenilor este un complex tursitic de 4 stele in Brasov. Hotelul Hanul Muresenilor este clasificat la 4 stele. Hotelul dispune de o structura ce se pliaza pe toate categoriile de turisti.

De la familii cu copii pana la grupuri corporate se pot caza in camere duble / apartamente unde beneficiati de paturi matrimoniale de marime king size – 2/2.20 m sau cazare in camere cu paturi single sau twin.

Hotelul dispune in total de 81 de locuri de cazare in 6 apartamente de tip garsoniera (junior suite), 3 camere single, 24 de camere matrimoniale sau duble twin, 1 nivel de penthouse cu 4 camere duble deluxe, livin.

Complexul mai dispune si un al doilea Pensthouse cu 11 locuri de cazare dispuse astfel: 1 apartament de 3 persoane, 1 camera dubla si 2 camere de 3 persoane.