Website agentie imobiliara Zero Risc Imobiliar

O colaborare frumoasa intre Zero Risc Imobiliar si Q-WEB – subdiviziune a Concept Advertising dedicata crearea de site-uri profesionale la cele mai bune preturi.

Pentru agentia imobiliara Zero Risc Imobiliar din Brasov am oferit o gama larga de servicii.

Pentru agentia imobiliara s-a implementat un CRM Imobiliar care sa gestioneze proprietatiile din portofoliu.

Anunțurile postate din CRM-ul Imobiliar sunt postate automat si pe site-urile partenere, OLX, STORIA, ROMINO, PUBLI24, LAJUMATE, HOMEZZ, COMPARI IMOBILIARE…

De asemenea rolul CRM-ului Imobiliar face potrivirea dintre cererile, lead-uri, clienților si proprietati aflate in portofoliu.

Acesta sorta rezultatele in functie de specificatiile clienului, zona, pret, tip imobil s.a.

Am început cu crearea unui website de prezentare a locației, modern, curat ce respecta noile prevederi.

Website-ul este responsive, intuitiv și ușor de folosit pentru marea majoritate a vizitatorilor. Site-ul se pliaza usor pe orice dimensiune de ecran, fie mobila, desktop sau tv.

In cadrul site-ului am implementat si facebook chat care face ca solicitările clienților sa aibe un răspuns mult mai rapid.

Pentru a creste traficul si veniturile am analizat nisa de piata a Complexului si am optimizat SEO site-ul pentru „agentii imobiliare Brasov” + derivate, „anunturi imobiliare Brasov„, „agentie imobiliara Brasov„, „apartamente de vanzare Brasov„…

Lista servicii oferite

Despre client

Agentia imobiliara Zero Risc este situata in Brasov si vine cu noutati in piata imobiliara. Agenția Imobiliara Zero Risc Brașov aduce in proiectul tău 8 ani de experienţă in marketing online. optimizarea vânzărilor și negociere.

 La Zero Risc găsești apartamente de vânzare in Brașov, la preturi mici, direct de la proprietar, persoane fizice !