Sfaturi despre promovare online prin creare site hotel, pensiune sau apartament in regim hotelier

Detii un hotel, o pensiune sau un apartament in regim hotelier? Este important sa il promovezi online. Creare site hotel, pensiune sau apartament in regim hotelier este prima actiune pe care trebuie sa o faci. Cum sa promovezi online un restaurant fara sa ai un site? Imposibil.

Cel mai probabil o sa spui ca iti este de ajuns booking.com / airbnb.ro / agoda.com / expedia.com si multe alte site-uri de rezervari romanesti sau internationale.

Dar problema este ca aceste site-uri de rezervari trag pentru ele nu pentru tine. Acolo utilizatori nu intra sa rezerve o camera expres la tine.

Ei cauta cazare intr-o anumita zona, perioada cu anumite facilitati iar lista rezultatelor este lunga. Cel putin 10-20 de competitori.

Atunci de ce te-ar alege tocmai pe tine din lista aia? De aceea trebuie sa iti diversifici modalitatiile de promovare online ale hotelului, pensiuni sau apartamentului in regim hotelier.

Creare site hotel, pensiune sau apartament in regim hotelier este baza promovarii online. De aici poti pleca.

Ce trebuie sa aibe un website ca sa atraga clienti noi?

Website-ul trebuie sa respecte cateva reguli stricte:

  • creare site responsive – adica websiteul trebuie sa se scaleze pe dimensiunea display-ului oricarui devince care il acceseaza. In prezent sunt sute de telefoane mobile, tablete, laptopuri ba chiar smart TV-uri de pe care poti accesa un site.
  • site-ul trebuie sa se incarce rapid. Un site care este optimizat sa se incarce rapid nu pierde utilizatori. Website-ul trebuie sa se incarce in primele 3-4 secunde de la accesare, astfel clientul nu paraseste pagina.
  • pune pret pe designul site-ului. Web designul este foarte important. Un site aerisit usor de navigat este user fredly. Clienti sunt captivati de acesta.
  • un alt aspect foarte important sunt pozele. Cauta un fotograf profesionist care sa te ajute cu sedinta foto arhitecturala . O poza vinde de 100 de ori mai bine decat un text.
  • poti include o rubrica de comenturi din partea clientilor. Recenzile clientilor va autentifica locatia si îi ofera o nota umana.
  • si nu in ultimul rand creare unui site de cazare trebuie sa fie optimizat SEO. Ce insemana asta? Trebuie sa fie prezent in motoarele de cautare. De aici iti vin cei mai multi clienti. Ei cauta constant hoteluri, pensiuni, locatii de cazare iar tu trebuie sa fii in prima pagina google.

In continuare te invitam sa citesti si articolul despre „Cat costa promovarea unui site pe google?”

Tu ai o idee de business iar noi iti creem afacerea online. Cere oferta de pret pentru creare website.

Ai intrebari? Iti stam la dispozitie pe chat, e-mail sau telefon. Tu alegi ce modalitate de contact este pe placul tau.

Q-WEB…fabrica de site-uri