Atragerea vizuala a dezvoltarii web se realizeaza prin transformarea unei idei dintr-un concept singular intr-o poveste in mai multe pagini, care exprima un gând comun pe paginile site-ului.

Dezvoltarea web are o aplicatie vasta si complexa cu fiecare aspect care se adauga unui site web complet functional.

Companiile si corporatiile au profitat de puterea dezvoltarii web pentru a-si spori veniturile pe piata mondiala si pentru a realiza extinderea marcii pe toate canalele virtuale, cu toate acestea, exista intrebari frecvente despre dezvoltarea web care sunt inca neclare pentru multe persoane cu privire la problemele dezvoltare web. in acesta postare, definim ce este dezvoltarea web, identificam diferentele dintre dezvoltarea web si proiectarea web si acoperim modul in care dezvoltarea web este esentiala pentru ca orice afacere sa se dezvolte online.

Ce inseamna web development?

Web development se refera la aplicarea tehnica a limbajelor de programare si / sau a sistemelor de gestionare a continutului in gazduirea de retele configurate pentru utilizarea comerciala online. Procesele de dezvoltare web includ:

  • Sursa initiala de informatii,
  • Planificarea structurala,
  • Proiectare,
  • Dezvoltarea continutului si compilarea,
  • Codificare,
  • Testarea, revizuirea si lansarea oficiala, precum si
  • intretinerea.

Care este diferenta dintre dezvoltare web si proiectare web?

Exista o diferenta semnificativa intre cele doua functii „dezvoltare web” si „proiectare web”, chiar daca oamenii incurca adesea acesti termeni cu presupunerea ca acestia sunt ambele. Acestea sunt de fapt doua seturi de calificari complet diferite si ar trebui luate in considerare de companiile care furnizeaza aceste servicii.

Web Design

Acest proces se refera in mare masura la functiile de estetica si de utilizare a unui site web. Utilizeaza diverse instrumente de design grafic si software pentru a crea elemente vizuale esentiale care contribuie la aspectul general al site-ului web.

Un web designer foloseste principiile de baza de design si cele mai bune teme care sunt usor de utilizat si imbunatatesc cadrele unui site web. Designul web include un echilibru in contrastul culorilor in toate paginile si sectiunile cu accent pe elementele proeminente ale site-ului web pentru usurinta utilizarii. Consistenta este un aspect critic al designului pentru a crea uniformitate in toate sectiunile diferite ale aspectului site-ului.

Web development

in esenta, dezvoltarea web are nevoie de o abordare tehnica, in spate, pentru a crea si a pune impreuna fiecare element, câte putin, pentru a modela designul vizual al unui site web, folosind instrumente complexe precum HTML, JavaScript, CSS, PHP si o multitudine de alte limbi de programare pentru a evidentia estetica vizuala.


Dezvoltarea web utilizeaza o abordare dinamica a crearii unui site prin segmentarea componentelor, incorporând in acelasi timp limbi de programare in proces.

Cu toate acestea, furnizorii avansati de servicii pot decide sa utilizeze instrumente mai usoare si mai dinamice, cum ar fi sistemele de gestionare a continutului (Content Management Systems – CMS), cum ar fi WordPress, pentru a eficientiza procesele si pentru a permite o gestionare usoara, precum si o alternativa mai receptiva pentru companii.

Ce poate face o companie de web development pentru afacerea mea?

Companiile profesionale de web development si companii de web design precum Concept Advertising exceleaza in furnizarea de servicii profesionale de dezvoltare web pentru site-ul dvs. de afaceri, gazduire, intretinere, strategii SEO, gazduire email, dezvoltare de continut si o multitudine de alte servicii pentru compania dvs. permiteti afacerii dvs. sa genereze trafic, precum si sa creasca numele dvs. de marca.


Este necesar sa alegeti o companie cu experienta, cu un flux de povesti de succes si o baza larga de clienti multumiti pentru a fi siguri ca noul dvs. site web nu este doar de ultima ora, dar este, de asemenea, optimizat pentru scop comercial si va poate oferi o vizibilitate excelenta in motoarele de cautare. INCredibleIT este un nume de domeniu cu servicii competitive care se aliniaza la obiectivele dvs. de afaceri si va ofera avantajul necesar pentru a concura in vastul domeniu al afacerilor globale.