Oferim servicii grafica bannere magazin online, bannere campanii Google Ads si Facebook la dimensiunile stas.

În lumea online, un banner este o reclamă dreptunghiulară sau pătrată plasată pe un site web, care include imagini grafice și text și link-uri către site-ul agentului de publicitate sau către o altă pagină din același site.

Ce sunt bannerele?

Bannerele sunt adesea folosite ca  imagini   pentru paginile de categorii din  site-urile de comerț electronic  , precum și pentru site-urile de prezentare, dacă scopul lor principal este acela de a atrage atenția asupra unui anumit produs sau serviciu. 

Bannerele pot fi plasate oriunde pe un site web, dar sunt de obicei situate deasupra sau sub blocurile principale de conținut sau în barele laterale ale site-ului.

A avea un magazin online care funcționează bine este vital pentru orice afacere, deoarece vă permite să vindeți în orice moment al zilei și oriunde în lume. 

Obținerea mai multor clicuri este posibilă prin creșterea traficului către site-ul dvs., fie prin postări pe rețelele sociale, fie prin includerea în anunțurile dvs. site-ul .

 Este important ca atunci când vizitatorii îți vad anunțul grafic, să vadă clar că afacerea ta are un magazin online și, odată ajuns acolo, unde să dai clic pentru a cumpăra produse. Este inutil să proiectezi un bannere magazin online frumos dacă clientul sau vizitatorul site-ului tău nu găsește unde să comande sau nu este funcțional linkul de redirecționare.

La ce folosesc bannerele?

Bannerele sunt utilizate în principal în scop publicitar 
pentru a face publicitate produselor sau serviciilor agentului de publicitate . 
Utilizarea sa cea mai comună este pentru promovarea mărcilor, evenimentelor, produselor sau site-urilor web.

Ce sunt bannerele de pe site-uri web?

În lumea publicității digitale, bannerele web, cunoscute și sub denumirea de anunțuri banner grafice sau anunțuri grafice, sunt 
anunțuri digitale pe care se poate face clic, care sunt încorporate în site-uri web pentru a genera trafic către site-ul web al agentului de publicitate . 
Acestea pot fi încorporate manual în site-uri web sau livrate de o rețea publicitară printr-un server

Este importanta grafica bannerului?

Designul bannerului este o componentă fundamentală a branding-ului online. 
Atunci când comercializați produsele și serviciile unei companii, satisfacerea componentei vizuale a intenției și comportamentului de cumpărare al publicului țintă este un factor crucial. 
Bannerele sunt printre cele mai răspândite forme de design grafic utilizate în prezent pentru comercializarea serviciilor