Creare website principalul nostru serviciu. Q-WEB este o agentie de web design care doreste sa aduca un plus tuturor celor care doresc sa isi deschida o afacere online sau sa isi aduca in mediul online afacerea deja existenta.


Am observat cum aceasta industei IT de creare website-uri este in continuă crestere, uneori abordata greșit dar cu o agenție de web design de partea ta nu ai cum sa dai greși.

Creare website principalul nostru serviciu. Q-WEB este o agentie de web design care doreste sa aduca un plus tuturor celor care doresc sa isi deschida o afacere online sau sa isi aduca in mediul online afacerea deja existenta.

Cu ce vine in plus agentia de web design Q-WEB, fata de competitie?

  1. Q-WEB desi un brand nou pe piata, este filiala de dezvoltare web a agentiei de publicitate Concept Advertising.
  2. Multi din competitori promit design custome sau design unicat pentru website dar putin o fac. Ofera-ne sansa sa lucram pentru tine si o sa iti demonstram. Fiecate proiect incepe de la proiectarea grafica a websiteului iar dupa ce primim acceptul tau trecem la urmatoarea etapa, dezvoltare web.
  3. Uita de poze stock. Pozele stock nu fac decat sa iti dauneze imagini. O imagina reala facuta de un profesionist iti va aduce mai aprope conversii. Poate ca stii sau nu, o conversie este considerata o vanzare sau mai precis este realizarea targetului propus la vizitarea websiteului.
  4. Avem grija ca brandul tau sa aibe numai de castigat. Sa il punem in valoare in prezentarea pe website. Astfel vei avea parte de clienti fideli , accesari directe ale websiteului sau accesari de pe cautari dupa brand.
  5. Fiecare website este indexat in google iar afacerea este inscrisa in Google My Business.
  6. Fiecare pagina este optimizate SEO. Ne asiguram ca sunt respectate cele mai noi atribute SEO.
  7. Iti metinem websiteul actualizat. Iti oferim mentenanta si update periodic. Ne asiguram ca functionalitatile websiteului sunt in parametri corecti.
  8. Iti oferim consultanta pentru promovarea online. Te ajutam sa economisesti bani cu fiecare campanie de promovare.
  9. Rezultate palpabile. Iti integram in site Google Analitycs si Facebook Pixel pentru generare rapoarte complexe vizitatori site. Astfel iti intelegi mai bine nisa de piata iar campaniile de promovare sunt mai bine optimizate.
  10. Iti furnizam hosting de ultima generatie pe server dedicat cu interfata de administrare Plesk cu Wordpress ToolKit, Aplication manager, PHP Composer. Iti furnizam inregistrarea domeniului cu prelungire automata.

Tu ai o idee de business iar noi iti creem afacerea online. Cere oferta de pret pentru creare website.

Ai intrebari? Iti stam la dispozitie pe chat, e-mail sau telefon. Tu alegi ce modalitate de contact este pe placul tau.

Q-WEB…fabrica de site-uri