Transformati restaurantul pe timp de pandemie. Food delivery este solutia. Multe afaceri horeca urmeaza sa dea faliment, sa se inchida si nu stiu daca o sa mai aibe avantul necesar sa redeschida.

Deja multe afaceri s-au reinventat pentru a face fata pandemiei si de asemenea competitiei.

Fabrici de parfumuri fac acum gel dezinfectant iindustra textila produce masti iar unele fabrici produc aparate de respiratie artificiala.

Dar cum ai putea sa iti reinventezi restaurantul astfel sa faca fata vremurilor actuale?

Singura optiune care merita dezvoltată  este cea de food delivery.Ai putea spune ca este deja competie dar inainte nu era?

Competitia nu face decat sa te ajute sa iti imbunatatesti serviciile sa aduce ceva nou si intradevar sufera de pe urma ei cei care nu tin pasul si nu investesc contant in promovare, in business-ul lor.

Uite o idee care te ajuta sa iti ti deschis restaurantul pe timp de pandemie

De la inceputul pandemiei am urmarit zeci de afaceri si am observat cum i-a ajutat pe ei sa faca profit. Una dintre industrii si anume horeca, restaurante este una dintre ele.

Tot ce trebuie sa faci este sa gandesti mai larg si sa vezi oportunitatea care trebuie fructificata.

Multe dintre restaurante au ales sa isi deschisa propia afacere in materie de food delivery.

Alti au incheiat colaborari cu Glovo, Food Panda, Takeaway. Partea nevazuta este orice parteneriat incheiata cu terti te face sa platesti un comision.

Din analiza noastra comisionul platit catre Glovo, Food Panda si Takeaway este situata intre 10 si 35 % din valoare comenzi. Foarte mult.

As zice ca este o afacere creata pe spatele vostru al celor din industria restaurantelor.

Solutia este simpla. Daca tot ai restaurant de ce nu pui bazele unei noi afaceri care o sa mearga si dupa ce trece pandemia, Foof Delivery.

Nu ai nimic de pierdut. Angajati ii ai deja pe care esti nevoit sa ii platesti fie ca ai treaba fie ca nu, bucatari, ospatari, barman…

Daca ai face o sedinta unde sa dezbati aceasta chestiune cu ei ai fii uimit cat de receptivi vor fii si chiar implicati.

Ei te pot ajuta sa dai drumu la o firma de Food delivery.

Ospatari te pot ajuta cu delivery, bucatari cu preparatele, barmanii cu preluarea comenzilor online si telefonice.


Daca treaba asta suna bine pana acum de ce ai mai avea nevoie ca sa mearga serviciu de food delivery?

In primul rand trebuie sa te gandesti la o arie pe care sa o acoperi. Sa zicem 5 km in jurul restaurantului.

Trebuie sa ajungi cu mancarea proaspata si calda intr-un timp ok.

Dupa ce stabilesti aria in care vrei sa faci food delivery mai ai nevoie de un meniu ales. Un meniu care sa poate fii transportat si foarte important diversificat.

De ce pun pret pe diversificarea meniului, pentru ca ar trebui sa iti castigi clienti fideli care sa comande constant de la tine, fie ca este vorba de firme sau persoane.

Vrei ca toti sa fie clientii casei, sa te recomande sa revina.

Daca si acest aspect este pus la punct mai trebuie sa ai in vedere si dezvoltarea unei platforme online ( website ) dedicata restaurantului rau.

Crearea unui website comenzi online cu gestiune livrari comenzi, sistem de rezervari mese, meniu contactless cu accesare prin scanare cod QR.

Crearea unui website comenzi online te poate ajuta Q-WEB.

Pe langa crearea unui website comenzi online cu gestiune livrari comenzi, sistem de rezervari mese, meniu contactless cu accesare prin scanare cod QR te ajutam cu numele de domeniu, hosting, mentenata site, grafica publicitara, pentru ca avem nevoie si de flyere, promovare online.


Care este costul unei site web food delivery?

Nu ar trebui sa iti faci griji legate de costuri. Platforma este motorul restaurantului tau, este cea care iti aduce clienti, este departamentul tau de vanzari. Cu o investitie de ~ 1200 lei/ luna poti tine deschis restaurantul pe timp de pandemie, inregistrand si profit.

Top restaurante food delivery Brasov

Four Roses Brasov

Four Roses Brasov – ei au ales sa deschisa terasa pe care au incalzito, au incheiat parteneriate cu Glovo iar Q-WEB i-a ajuat pe partea de food delivery platforma proprie.

Dragii nostri, am revenit la programul nostru de food delivery pentru acasa sau la birou !

Va asteptam si la terasa, unde abia am montat incalzitoarele.

Daca doriti sa va bucurati de aceasi experienta culinara va  asteptam si in locatia din Sacele, care este deschisa la acest moment: Str. Valea Larga Nr.57, Sacele

Restaurantul nostru face DELIVERY de LUNI – SAMBATA intre orele 12.00-20.00 iar prin GLOVO pana la ora 21.30

Detalii food delivery Four Roses Brasov:

Delivery gratuit pentru comenzile de peste 100 lei situate in aria noastra:

  • – Tractoru
  • – Bartolomeu
  • – Schei
  • – Centru Vechi
  • – Florilor
  • – Scriitorilor
  • – Astra

Pentru comenzile mai mici de 100 lei, taxa de trasport este de 6 lei.

Pentru zonele :

  • – Stupini,
  • – Sanpetru,
  • – Noua/ Darste

se percepe o taxa de transport de 6 lei pentru comenzile de peste 100 lei iar pentru comenzile mai mici de 100 lei, 12 lei.

Va multumim!