Website pensiunea Casa Vlasin

O colaborare frumoasa intre Casa Vlasin si Q-WEB – subdiviziune a Concept Advertising dedicata crearea de site-uri profesionale la cele mai bune preturi.

Pentru Pensiunea Casa Vlasin din Poiana Brasov am oferit o gama larga de servicii. Produsul final trebuia sa îmbunătățească rata conversiilor din meniul online.

Am început cu crearea unui website de prezentare a locației, modern, curat ce respecta noile prevederi.

Website-ul este responsive, intuitiv și ușor de folosit pentru marea majoritate a vizitatorilor. Site-ul se pliaza usor pe orice dimensiune de ecran, fie mobila, desktop sau tv.

In cadrul site-ului am implementat si facebook chat care face ca solicitările clienților sa aibe un răspuns mult mai rapid.

Pentru a creste traficul si veniturile am analizat nisa de piata a Complexului si am optimizat SEO site-ul pentru „cazare Poiana Braov” + derivate, „restaurante Poiana Brasov„, „pensiunii Poiana Brasov„, „cazare cu tichete vacanta„, „cazare la munte„…

Lista servicii oferite

Despre client

Casa Vlasin este o pensiune de 3 stele din Poiana Brasov. Pensiunea de trei stele are o capacitate de cazare de aproape 40 de locuri. Pensiunea are si parcare privata de pana la 20 de locuri;

Restaurantul Traditional Casa Vlasin din Poiana Brasov este deschis in weekend-uri pentru servirea mesei a la carte sau pentru organizarea de evenimente, botezuri, aniversari, cununii . In prelungirea restaurantului exista o terasă rustica de 40 de locuri unde va puteti bucura in acesta vara de la preparate tradiționale la pizza sau cocktailuri . Spațiul salonului de evenimente va sta la dispoziție pentru organizarea de : nunți, botezuri, zile de naștere, sărbători religioase, revelioane, petreceri.

Este ideală pentru organizarea de teambuiding-uri, work shop-uri pentru cei dispuși să iasă din rutina locațiilor obișnuite  și să ofere participanților o perspectivă “de la inaltime” asupra problemelor iar petrecerile organizate aici au un farmec  aparte