Grafica publicitara Slobozia
Grafica publicitara Slobozia

Ai nevoie de grafica publicitara Slobozia? Intregul departament Q-WEB specializat in design publicitar iti sta la dispozitie.

Servicii de Grafica publicitara Slobozia:

Dupa cum spuneam la Q-WEB gasesti absolut orice serviciu de grafica publicitara Slobozia. Mai jos ai cateva dintre aceste servicii de creare grafica publicitara:

  • creare logo vectorial
  • creatie grafica pentru carti de vizita, mape, fluturasi, pliante, afise, postere, cataloage, etichete, outdoor, ambalaje, machete depresa, carti, reviste
  • creare design digital
  • creare grafica meniuri restaurante, baruri, cafenele
  • creare grafica digitala pentru bannere site, facebook, instagram
  • creare grafica etichete produs
  • creare design ambalaje personalizate
  • creare design catalog produse

Ce este grafica publicitara?

Grafica publicitara sau Designul grafic publicitar ca profesie a existat de mai mult timp decat designul vizual. 

Termenul „design grafic” a aparut pentru prima data intr-un eseu al lui William Addison Dwiggins, New Kind of Printing Calls for New Design , in 1922, dar in realitate, practica dateaza de la cele mai vechi opere de arta create de oameni.


Designerii grafici au inceput sa proiecteze publicatii tiparite: carti, reviste, ziare, brosuri, cataloage si altele asemenea.

 Responsabilitatile proiectantului grafic includ crearea de machete de pagini, reclame, materiale de marketing si, uneori, produse mai specializate, cum ar fi tipurile de caractere.

in anii 1990, pe masura ce designul web a devenit posibil ca mijloc de comunicare, designerii grafici au inceput sa isi extinda ofertele in design web. 

Avea sens, deoarece multe principii de baza de proiectare au ramas aceleasi, indiferent daca proiectam pentru imprimare sau digital. 

Cu doar ceva mai multa pregatire in ceea ce priveste aspectele tehnice si restrictiile, designerii grafici sunt destul de capabili sa creeze un site web.

Multe agentii de design grafic au adaugat design web la ofertele lor, stabilind in continuare ca designerii grafici ar putea lucra atât in spatii tiparite cât si digitale. 

Multi designeri grafici creeaza acum produse digitale cel putin la fel de des pe cât creeaza modele tiparite.


Pe masura ce viata noastra personala si viata noastra utilizeaza din ce in ce mai mult mijloacele digitale de comunicare prin formularele tiparite, designerii grafici au trebuit sa se adapteze pentru a ramâne relevanti. 

Si acele comunicatii digitale au parcurs un drum lung spre estomparea liniilor dintre designul vizual si designul grafic.